راه های گوناگونی برای پرداخت قبض و دریافت میزان خلافی وجود دارد. اگر میخواهید استعلام خلافی آسان و دریافت خلافی سریع و چاپ خلافی خودرو را انجام دهید در ادامه سایر روش های موجود برای استعلام ریز خلافی خودرو و میزان خلافی از طریق اینترنت را بیان خواهیم کرد.
استفاده از سامانه استعلام خلافی و پرداخت خلافی خودرو قبضینو:
آدرس سامانه استعلام خلافی قبضینو :
با استفاده از سامانه پرداخت قبض قبضینو، در هر زمان قادر به استعلام خلافی و دریافت خلافی خودرو خواهید بود.سامانه قبضینو این امکان را میدهد که سوابق خلافی و قبض های خود را مشاهده نمایید. همانند سایت ناجا قبوض پرداخت شده بلافاصله تسویه شده ولی حذف از لیست نمایش با 72 ساعت تاخیر صورت خواهند گرفت. قبضیو برای همه پلتفورم ها وجود دارد و با استفاده از اپلیکیشن قبضینو می توانید به راحتی تمام امورات پرداخت و استعلام خلافی و چاپ میزان جریمه را انجام دهید. از دیگر امکانات قبضینو امکان استعلام و پرداخت تمامی قبوض شهری شامل قبض آب، برق، گاز ، تلفن ثابت و همراه اول می باشد.دی می توانید قبض پرداختی را رویت نمایید. خب، پس از مراجعه به این وبسایت شما می باسیت که کد 8 رقمی درج شده پشت کارت ماشین خود را وارد نمایید و سپس کد کپچا نیز برای جلوگیری از ورود ربات ها نیز وارد نمایید و بروی دکمه جستجو کلیک نمایید تا نتایج به شما نشان داده شود. پس انجام پروسه میزان خلافی شما که معمولاً متعلق به چند روز گذشته می باشد به شما نشان داده خواهد شد و به کمک شناسه قبض و شناسه پرداختی که در اختیار شما قرار داده خواهد شد می توانید با استفاده از سرویس پرداخت قبوض ایپرداخت قبضینو قبض جریمه خود را پرداخت نمایید. کد 8 رقمی درج شده است
قبضینو هیچ نیازی به شناسه خلافی (قبض) و شناسه پرداخت ندارد و تنها با وارد کردن شماره 8 رقمی پشت کارت ماشین می توانید ریز جرایم خود را مشاهده نمایید. پس از وارد کردن شماره 8 رقمی لیست جرایم رانندگی شامل مبلغ، زمان جریمه شدن، آدرس مکان جریمه شدن، شناسه قبض و شناسه پرداخت آنلاین و نوع جریمه که شامل جریمه های الصاقی، تسلیمی و جریمه ثبت شده توسط دوربین می باشد برای شما نمایش داده خواهد شد. و امکان دانلود رایگان لیست خلافی خودرو نیز وجود دارد.
پس از مشاهده ریز جرایم امکان ادامه فرآیند و پرداخت قبض ها از طریق سامانه پرداخت قبوض وجود دارد و یا شما می توانید با کپی کردن شناسه قبض و شناسه پرداخت نمایش داده شده توسط سیستم استعلام خلافی قبضینو ، قبض خود را به وسیله روش های مختلف پرداخت نمایید. در ادامه انواع روش های دیگر استعلام و پرداخت جریمه رانندگی به تفصیل بیان خواهد شد.
روش های استعلام خلافی خودرو : دریافت نمره منفی با اس ام اس و خلافی خودرو با پیامک
شماره پیامک جدید ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ برای استعلام مبالغ جرایم، در نظر گرفته شده است. با توجه به اعلام مرکز اجرائیات راهور ناجا سامانه های پیامکی قبلی شامل ۳۰۰۰۵۱۵۱ و ۱۱۰۰۰۵۱۵۱ از دسترس خارج شده و مالکان خودرو از این پس برای اطلاع از میزان خلافی خود میبایست شماره VIN خودرو را به سامانه پیامکی جدید ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ ارسال کنند.
فرآیند استعلام میزان خلافی و ریز خلافی خودرو از سامانه پیامکی ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ :
روش های پرداخت جریمه
از طریق سامانه پرداخت خلافی قبضینو به آسانی میتوانید اقدام به استعلام خلافی و پرداخت جریمه و مشاهده ریز خلافی و نوع قبض جریمه صادره ( قبض تسلیمی و قبض الصاقی و قبض دوربین) نمایید. کافی است شماره ۸ رقمی مندرج در پشت کار ماشین خود را وارد نماید . سامانه خلافی قبضینو نحوهی پرداخت جریمه خلافی خودرو را بسیار آسان کرده و کاربران دیگر نگران دریافت شناسه قبض و شناسه پرداخت جریمه رانندگی نیستند و پس از مشاهده خلافی و میزان جریمه در صورت تمایل میتوانند مبلغ قبض جریمه رانندگی را پرداخت کنند.
سامانه خلافی قبضینو با بهبود فرایند استعلام قبض خلافی و پرداخت قبض اینترنتی در مقایسه با روش های پرداخت مانند پرداخت جریمه رانندگی با موبایل و پرداخت با کد های USSD و یا استعلام و پرداخت از سایت راهور ۱۲۰ و یا سایر اپلیکیشن های پرداخت خلافی دارای سرعت و کیفیت بالا می باشد. در ادامه سایر روش های موجود برای پرداخت خلافی و جریمه را معرفی می کنیم.
َََ جریمه رانندگی یک اتفاق ناخوشایند است که بسیار رایج شده است و نحوه پرداخت جریمه رانندگی برای همه شهروندان تبدیل به یک نیاز اساسی شده است. برای برخی از ما نیز پرداخت ماهیانه قبض خلافی خودرو مانند پرداخت قبض برق و قبض آب و قبض مالیات امری عادی شده است. روش های مختلفی برای پرداخت جریمه و استعلام میزان جریمه رانندگی وجود دارد. با وبلاگ پرداخت قبض قبضینو همراه با شید.
نحوه پرداخت جریمه رانندگی
امروز با پیشرفت روش های پرداخت قبض و ارائه روش های نوین پرداخت بانکی، بسیاری از غول های صنعت پرداخت وارد حوزه پرداخت قبض جریمه و پرداخت خلافی خودرو شده اند. برای نمونه سامانه پرداخت قبوض بانک ملی و بانک صادارت و بانک ملت و پرداخت قبض قبضینو را میتوان نام برد.
پرداخت اینترنتی جریمه با سایت راهور 120
اولین مرجع پرداخت اینترنتی جریمه و خلافی خودرو و خلافی ماشین سایت پلیس راهور ناجا به آدرس اینترنتی http://rahvar120.ir/ می باشد. ماکلین خودرو میتوانند برای دریافت مقدار خلافی خود و مشاهده صورت وضعیت تخلفات خود پس از مراجعه به سایت راهور ۱۲۰ از سمت راست گزینه "استعلام میزان تخلفات رانندگی" را انتخاب کنند و با وارد کردن شماره بارکد کارت ماشین از جزئیات و میزان تخلفات خود آگاه شوند. بروز رسانی سامانه خلافی 120 به صورت هفتگی می باشد.
پس از پرداخت در سایت راهور 120 اطلاعات پرداختی با تاخیر 72 ساعت ثبت خواهد شد. استعلام خلافی و یا مشاهده قبض جریمه پس از 72 ساعت از پرداخت قابل استناد است.
برای دریافت خلافی موتور و پرداخت خلافی موتور شما میتوانید از روش های پرداخت قبض جریمه خودرو استفاده کنید.
پرداخت قبض جریمه با موبایل
همان طور که اشاره شد استفاده از اپلیکیشن های پرداخت که کار های پرداخت قبوض و مالیات و پرداخت قبض موبایل و استعلام و مشاهده قبض برق و .. انجام میدهند امکان پرداخت قبض جریمه و پیگیری قبض جریمه پرداخت شده و استعلام جریمه رانندگی با موبایل را نیز فراهم کرده اند.
از نرم افزار پرداخت جریمه رانندگی معروف میتوان به آپ، تاپ، قبضینو، سکه اشاره کرد. برای نمونه شرکت آسان پرداخت پرداخت قبض جریمه با آپ را فراهم کرده است.
دیگر برای
پرداخت قبضینو جریمه رانندگی به شماره قبض و شماره سریال نیاز نخواهیم داشت. پرداخت قبض جریمه با شماره جریمه توسط اپلیکیشن های پرداخت موبایلی امکان پذیر است.
ََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََدر کنار استفاده از نرم افزار های خلافی پرداخت قبض جریمه آسان با کد های ussd و دستگاه پوز به آسانی انجام می گیرد. برای مثال کد یو. اس. دی اپلیکیشن آپ 733 است. البته با کد ussd قادر به پیگیری قبوض پرداخت شده نمی باشید.
پرداخت هزینه خلافی با پیامک و اس ام اس
در کنار روش های آنلاین پرداخت جریمه، با تلفن میتوانید اقدام به پرداخت قبض کنید. شماره پیامک جدید 1101202020 را برای استعلام مبالغ جرایم، در نظر گرفته شده است. رئیس پلیس مرکز اجرائیات راهور ناجا اعلام کرد : سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۵۱ و ۱۱۰۰۰۵۱۵۱ از دسترس خارج شده و مالکان خودرو از این پس برای اطلاع از میزان خلافی خود میبایست شماره VIN خودرو را به سامانه پیامکی راهور ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ ارسال کنند ) شماره اصلی که باید کد ۱۷ رقمی وین را به آن ارسال کنید : 110005151 ج استعلام خلافی خودرو آنلاین با اینترنت ،پیامک ،sms و اس ام اس خلافی خودرو با بار کد استعلام میزان خلافی و ریز خلافی خودرو با همراه شناسه قبض و پرداخت - یا شماره VIN خودرو (شماره 17 رقمی پشت کارت خودرو که با IR شروع میشود) را با یک * (ستاره) به شماره 1101202020 پیامک کنید؛ (اول شماره VIN، بعد ستاره را وارد کنید) - یا شماره بارکد خودرو (شماره 8 رقمی پشت کارت خودرو که زیر بارکد است) را با یک # (مربع) و سپس یک * (ستاره) به شماره 1101202020 پیامک کنید؛ (اول مربع، بعد عدد هشت رقمی و در آخر ستاره را وارد کنید)
پرداخت قبض خلافی با قبضینو
سامانه
پرداخت جریمه قبضینو امکان مشاهده مبلغ جریمه و هر تخلف را نمایش میدهد. از دیگر امکانات قبضینو استعلام تمامی قبوض آب و برق و تلفن و خلافی جرایم رانندگی است و ارائه صورت حساب برای همه قبض های و
ریز خلافی خودرو است. قبضینوهیچ نیازی به شناسه خلافی و یا شناسه پرداخت ندارد و تنها با یک بار ثبت نام اقدام به استعلام خلافی خودرو کند. برای استفاده از طریق اپلیکیشن قبضینو با وارد کردن شناسه قبض و پرداخت یا انتخاب گزینه بارکد خوان عملیات پرداخت را انجام داد. از دیگر امکانات استعلام قبضینو مشخص کردن نوع قبض جریمه می باشد. پس از وارد کردن شماره ۸ رقمی پست گواهی نامه میتوانید مبلغ خلافی همراه با تاریخ و نوع خلافی که شامل قبض تسلیمی و قبض دوربین و قبض الصاقی می باشد را نشان میدهد. پس از مشاهده میزان خلافی خودرو ویا میزان خلافی موتور سیکلیت میتوانید اقدام به پرداخت قبض مشاهده شده کنید. برای این کار به درگاه بانک پرداخت هدایت خواهید شد.
کلیه روش های پرداخت قبض جریمه را میتوان برای انواع جریمه ها استفاده کرد. منظور از انوع جریمه ها میتوانید پرداخت قبض جریمه تسلیمی و پرداخت قبض جریمه دست نویس و پرداخت خلافی دوربین و جریمه الصاقی را با روش های ذکر شده انجام دهید.
پرداخت قبض جریمه تسلیمی
در قبض تسلیمی مامور اهنمایی و رانندگی با اخذ مدارک کامل ماشین و راننده قبض تسلیمی را به صورت کامل نوشته و اطلاعات راننده و ماشین به طور کامل در آن درج می شود و در نهایت قبض جریمه به خود راننده تحویل (تسلیم) داده می شود. به این قبض، قبض دست نویس هم می گویم. برای پرداخت قبض تسلیمی میتوانید به سامانه استعلام و پرداخت قبض خلافی قبضینو مراجعه کنید. میتوانید با استفاده از استعلام خلافی جریمه تسلیمی خودرو خود را پرداخت نماید.
پرداخت خلافی جریمه دو برگی
اگر راننده پس از دستور پلیس برای ایست، چه عمدی و چه غیرعمدی توقف نکند پلیس راهور ، برای او جریمه دو برگی را لحاظ خواهد کرد و این جریمه و تخلف راننده در سوابق او ثبت می گردد.پلیس اقدام به صادر کردن دو قبض جریمه برای راننده می کند. قبض اول مربوط به تخلف خودرو و قبض دوم به علت عدم توجه به دستور ایست پلیس است.برای پرداخت خلافی این نوع جریمه میتوانید از سامانه پرداخت خلافی قبضینو استفاده کنید.
دقت شود که در پرداخت خلافی جریمه سیستم های راهور آنلاین نمی باشند و حداقل 5 تا 10 روز طول می کشد تا جریمه شما از این سیستم پاک شود برای اطمینان از پرداخت قبض جریمه ماشین خود میتواند پس از پرداخت قبض به یکی از شعبه های پلیس +10 مراجعه کنید و با از انجا تاییده پرداخت را دریافت کنید. مزیت این کار این است که برگه تسفیه خلافی ماشین توسط پلیس +10 ممهور می شود.
خلافی از طریق سایت راهور ۱۲۰
ادرس اینترنتی سایت راهور ناجا که به خلافی 120 معروف است http://rahvar120.ir می باشد. با مراجعه به سایت پلیس راهور میتوانید اقدام به پرداخت خلافی و مشاهده خلافی نمایید. همچنین دریافت اطلاعات و اخبار و ترافیک مسیرهای تردد و طرح های زوج و فرد و تعریف خلافی از دیگر امکانات سایت راهور 120 است.در صورت پرداخت مبلغ جرائم از طریق این سایت اطلاعات با تأخیر ۷۲ ساعت در سامانه مرکزی پلیس راهور درج خواهد شد که در بهروزرسانی بعدی اطلاعات تخلفات سایت قابلرؤیت خواهد بود.
پرداخت قبض جریمه با خود پرداز
برای استفاده از این روش کافیست که به یکی از خودپردازهای عضو شتاب مراجعه نمایید و با وارد کردن شناسه قبض و شناسه پرداخت قبض جریمه خود را پرداخت نمایید.رسید چاپی دستگاه خودپرداز را نزد خود حفظ کنید تا در صورت نیاز، به مسئولین مربوطه در مراکز راهنمایی و رانندگی ارائه نمایید.
پرداخت قبض جریمه با کارتخوان
از این پس می توانید خلافی ماشین خود را با دستگاه های کارت خوان پرداخت نمایید. پس از کشیدن کارت روی دستگاه کارتخوان، وارد منوی پرداخت قبض شده و با انتخاب گزینه سایر قبوض، پس از وارد کردن شناسه قبض و پرداخت بهسادگی مبلغ مربوط به قبض جریمه را مشاهده کرده و در صورت تمایل میتوانید پرداخت نمایید.
- شماره VIN خودرو (شماره 17 رقمی پشت کارت خودرو که با IR شروع میشود) را با یک * (ستاره) به شماره 1101202020 پیامک کنید (اول شماره VIN، بعد ستاره را وارد کنید).
- شماره بارکد خودرو (شماره 8 رقمی پشت کارت خودرو که زیر بارکد است) را با یک # (مربع) و سپس یک * (ستاره) به شماره 1101202020 پیامک کنید (اول مربع، بعد عدد هشت رقمی و در آخر ستاره را وارد کنید).
صدرو قبض جریمه، از جمله از کاری های که دولت ها همواره برای کنترل خلافی رانندگی انجام میدهد. نسبت استعلام خلافی های انجام شده با میزان تصادفات و سانحه های رانندگی در بازه زمانی مشخص، همواره شاخصی برای میزان اثر بخشی صدور قبض جریمه برای کاهش سانحه رانندگی است.
میزان جریمه خلافی راهنمایی و رانندگی و نحوه پرداخت، با توجه به قوانین هر کشوری تعیین می شود. برای مثال در کشور چین، جریمه رد شدن هر چراغ قرمز، 100 بار با صدای بلند تکرار جمله " من قانون را زیر پا نمی گذارم" است. آمار جریمه های خودروها و سایر وسایل نقلیه به قدری بالا رفته است که منجر به طراحی سامانه هایی مخصوصی برای استعلام خلافی هوشمند و پرداخت قبض خلافی شده است.
تحقیقات علمی و عملی نشان داده که چنانچه خودرویی با سرعت 30 کیلومتر در ساعت یا کمتر با عابری برخورد کند فرد مضروب تا 95 در صد شانس زنده ماندن دارد و اگر این سرعت به 45 کیلومتر بر ساعت برسد شانس زنده ماندن عابر کمتر از 50 درصد می شود. عابر پیاده در تصادف با خودرویی که 80 کیلومتر درساعت سرعت دارد به طور تقریبی اصلاً شانسی برای زنده ماندن ندارد.
در اروپا آلمان، یونان، انگلیس و فرانسه کشورهایی هستند که جریمه های نسبتا کمی برای تجاوز از سرعت مجاز تعیین کرده اند. در صورت داشتن ۱۸ کیلومتر سرعت غیر مجاز راننده باید رقمی در حدود ۴۸ دلار یا کمتر پرداخت کند .برای استعلام می توانید از سامانه استعلام خلافی قبضینو استفاده نماید.
برای شفافیت و اطلاع رسانی میزان جریمه و خلافی جدول ذیل برخی از موارد خلافی را همراه با تعیین نمره منفی و میزان جریمه و تعرفه جریمه های راهنمایی رانندگی را برای هر کدام با توجه موقعیت جغرافیایی شهر، کلان شهر و روستا را نمایش میدهد.افسر محترم نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی بر حسب جدول زیر میزان جریمه خلافی خودرو شما را مشخص می کند. البته ین مقدار بیشتر مقدار ممکن برای هر خلافی را نمایش می دهد و افسر مربوطه می تواند کمتر از این مبلغ را برای تخلف رانندگی شما در نظر بگیرپد.
قبض جریمه رانندگی
با استفاده از کارت خوان ها میتواند اقدام به پرداخت جریمه رانندگی کنید.. پس از کشیدن کارت روی دستگاه کارتخوان، وارد منوی پرداخت قبض شده و با انتخاب گزینه سایر قبوض، پس از وارد کردن شناسه قبض جریمه وشناسه پرداخت بهسادگی مبلغ مربوط به قبض جریمه رانندگی را مشاهده کرد و در صورت تمایل میتوانید پرداخت کنید و رسید پرداخت جریمه را نزد خود داشته باشید.
| سایر شهر ها | در کلان شهر ها | حداکثر نمره منفی | حداقل نمره منفی | عنوان تخلف رانندگی | ردیف |
750000 | 1500000 | 1350000 | 10 | 8 | هرگونه حرکات نمایشی مانند دورزدن درجا و یا حرکت موتورسیکلت بر روی یک چرخ | 1 |
1000000 | 2000000 | 1800000 | 15 | 10 | تجاوز از سرعت مجاز(بیش از پنجاه کیلومتر در ساعت) | 2 |
1000000 | 2000000 | 1800000 | 10 | 5 | سبقت غیر مجاز در راههای دوطرفه | 3 |
1000000 | 2000000 | 1800000 | 10 | 5 | عبور از چراغ قرمز راهنمایی و رانندگی | 4 |
750000 | 1500000 | 1350000 | 5 | 3 | حرکت به طور مارپیچ | 5 |
0 | 1500000 | 1350000 | 7 | 5 | حرکت با دنده عقب در آزادراهها و بزرگراهها | 6 |
4000000 | 4000000 | 4000000 | 20 | 10 | رانندگی در حالت مستی و مصرف داروهای روان گردان و یا افیونی | 7 |
1000000 | 2000000 | 1800000 | 10 | 5 | تجاوز ار سرعت مجاز (بیش از سی تا پنجاه کیلومتر در ساعت) | 8 |
200000 | 900000 | 500000 | 6 | 4 | عبور از محل ممنوع (ورود ممنوع) | 9 |
300000 | 750000 | 600000 | 9 | 5 | تجاوز به چپ از محور راه | 10 |
150000 | 650000 | 350000 | 7 | 5 | عبور وسایل نقلیه از پیادهرو | 11 |
150000 | 500000 | 300000 | 6 | 4 | عدم رعایت حق تقدم عبور | 12 |
300000 | 750000 | 600000 | 5 | 3 | دور زدن در محل ممنوع | 13 |
400000 | 1000000 | 800000 | 5 | 3 | استفاده از تلفن همراه یا وسایل ارتباطی مشابه در حین رانندگی در سرعت بالای شصت کیلومتر | 14 |
450000 | 750000 | 600000 | 6 | 3 | نقص فنی موثر یا نقص در سامانه (سیستم ) روشنایی در شب | 15 |
600000 | 1000000 | 800000 | 8 | 8 | عدم رعایت مقررات ایمنی حمل و نقل جادهای مواد خطرناک | 16 |
350000 | 600000 | 500000 | 7 | | رانندگی با وسایل نقلیه عمومی بیش از زمان مجاز | 17 |
350000 | 600000 | 500000 | 7 | 3 | عدم رعایت شرایط مندرج در گواهینامه ازقبیل استفاده از عینک، سمعک یا تجهیزات خاص | 18 |
350000 | 600000 | 500000 | 5 | 3 | عدم توجه به فرمان ایست یا پرچم مراقبین عبور و مرور محصلین یا پلیس مدرسه | 19 |
600000 | 1000000 | 800000 | 8 | 5 | عدم رعایت مقررات حمل بار | 20 |
500000 | 500000 | 500000 | | | نصب پلاکهای متفرقه یا تغییر استاندارد پلاک وسیله نقلیه | 21 |
500000 | 500000 | 500000 | | | مغایرت مشخصات فنی با کارت شناسایی وسیله نقلیه | 22 |
400000 | 500000 | 400000 | | | در آغوش داشتن اطفال در حین رانندگی | 23 |
450000 | 750000 | 600000 | | | حمل تیرآهن، ورقهای فلزی و امثال آن بدون رعایت شرایط ایمنی و مقررات مربوط | 24 |
600000 | 1000000 | ض | | | عدم رعایت مقررات حمل بارهای ترافیکی | 25 |
400000 | 500000 | 400000 | | | عدم اقدام به تعویض پلاک به هنگام خرید و فروش وسیله نقلیه | 26 |
500000 | 500000 | 500000 | | | هرگونه دخالت و دستکاری در دستگاه سرعت نگار (تاخوگراف) در وسایل نقلیه عمومی | 27 |
500000 | 500000 | 500000 | | | نداشتن بیمه نامه شخص ثالث معتبر | 28 |
200000 | 500000 | 400000 | | | توقف دوبله در محل ایستادن ممنوع | 29 |
0 | 500000 | 400000 | | | عبور کامیون و اتوبوس درخط سرعت بزرگراهها و آزادراههای دارای بیش از دوخط عبور در هر سمت | 30 |
500000 | 500000 | 500000 | | | حمل مواد سوختی خارج از باک توسط وسایل نقلیه غیر مجاز یا نصب باک غیر مجاز | 31 |
200000 | 500000 | 400000 | | | سوار کردن مسافر یا سرنشین داخل صندوق عقب یا هر قسمت خارجی وسیله نقلیه | 32 |
500000 | 500000 | 500000 | | | رانندگی با وسیله نقلیه یا پلاک غیر مجاز و یا دارای پلاکگذر موقت،ویژه،تعمیری خارج از زمان و مکان تعیین شده و یا پلاک تعویض نشده متعلق به مالک ق | 33 |
500000 | 500000 | 500000 | | | حمل مواد محترقه با وسایل نقلیه غیر مجاز | 34 |
450000 | 750000 | 600000 | | | نداشتن مجوز فعالیت راننده وسیله نقلیه عمومی | 35 |
300000 | 500000 | 400000 | | | استفاده از نورافکن یا چراغ دارای نور خیره کننده،چراغهای الوان،اضافی و داشتن نور سفید در عقب و نورقرمز در جلو وسیله نقلیه | 36 |
300000 | 500000 | 400000 | | | نصب هرگونه تجهیزات یا اجسام اضافی بر روی بدنه وسیله نقلیه یا روی چرخها که از سطح بیرونی وسیله نقلیه تجاوز نماید. | 37 |
0 | 500000 | 400000 | | | توقف و سد معبر در سطح یا حریم تقاطعها و میادین یا سطوح شطرنجی | 38 |
350000 | 600000 | 500000 | | | تصادف ناشی از عدم توجه به جلو یا عدم رعایت فاصله طولی و عرضی با وسیله نقلیه جلویی یا جانبی | 39 |
200000 | 500000 | 400000 | | | عدم اعلام نشانی محل سکونت جدید مالک وسیله نقلیه در مهلت تعیین شده از تاریخ تغییر محل سکونت به اداره راهنمایی و رانندگی | 40 |
450000 | 750000 | 600000 | | | سبقت از سمت راست وسیله نقلیه دیگر در راههایی که در هر طرف رفت و برگشت فقط یک خط عبور وجود دارد و یا با استفاده از شانه راه | 41 |
500000 | 500000 | 500000 | | | عدم تجهیز وسایل نفلیه مربوطه یا محل، به علایم هشدار دهنده در عملیات اجرایی و عمرانی راهها | 42 |
0 | 400000 | 300000 | | | سبقت اتوبوس و کامیون در داخل شهر | 43 |
300000 | 600000 | 450000 | | | توقف در ابتدا و انتهای پیچها، روی پل، داخل تونل و داخل یا حریم تقاطعهای راه آهن | 44 |
200000 | 400000 | 300000 | | | نشاندن مسافر یا سرنشین در سمت چپ راننده | 45 |
300000 | 400000 | 300000 | | | سوارکردن یا سوار شدن و پیاده شدن یا آویزان شدن از وسیله نقلیه در حال حرکت | 46 |
600000 | 600000 | 600000 | | | نداشتن پلاک جلو، عقب یا ناخوانا بودن آن | 47 |
100000 | 400000 | 300000 | | | روشن نکردن چراغ از هنگام غروب تا طلوع آفتاب و در مواقع لزوم به هرعلت | 48 |
100000 | 400000 | 300000 | | | حرکت عمدی به موازات اتومبیل دیگر به نحوی که موجب کندی وانسداد ترافیک شود | 49 |
100000 | 500000 | 350000 | | | حرکت نکردن وسایلنقلیه بین دوخط یا تغییر خطحرکت بدون رعایت مقررات مربوطه در معابرخطکشیشده | 50 |
0 | 800000 | 600000 | | | عبور وسایل نقلیه غیر مجاز از خطوط ویژه | 51 |
200000 | 400000 | 300000 | | | نصب و استفاده از تجهیزات سمعی و بصری مانند چراغگردان، آژیر و امثالهم در خودروهای غیرمجاز یا استفاده از تجهیزات مذکور توسط وسایل نقلیه امدادی | 52 |
100000 | 400000 | 300000 | | | عدم رعایت مسیرهای تعیین شده حرکت در معابر منتهی به تقاطعها | 53 |
400000 | 400000 | 400000 | | | استفاد از وسایل آتش زا از قبیل اجاقگاز، پیکنیک، بخاری و امثال آن در داخل وسایل نقلیه | 54 |
400000 | 400000 | 400000 | | | باز کردن قفل مخصوص وسایل نقلیه که توسط مامورین راهنمایی ورانندگی بسته شده است | 55 |
300000 | 600000 | 450000 | | | تجاوز از سرعت مجاز (تا سی کیلومتر در ساعت) | 56 |
300000 | 675000 | 450000 | | | عدم بارگیری صحیح و مهار ایمن محصولات | 57 |
500000 | 500000 | 500000 | | | تخلیه نخاله، زباله، مصالح ساختمانی، فاضلاب و ایجاد هرگونه مانع در مسیر عبور وسایل نقلیه در راهها و حریم آنها | 58 |
200000 | 400000 | 300000 | | | حمل کود، زباله، نخاله و مصالح ساختمانی وامثال ان بدون حفاظ و پوشش لازم | 59 |
400000 | 400000 | 400000 | | | عدم توجه به فرمان ایست و حرکت پلیس | 60 |
200000 | 400000 | 400000 | | | حمل بار تجاری توسط وسایل نقلیه عمومی حمل مسافر | 61 |
100000 | 400000 | 300000 | | | توقف درمحل ایستادن ممنوع (توقف مطلقاً ممنوع) | 62 |
200000 | 500000 | 300000 | | | نداشتن گواهی معتبر معاینه فنی وسیله نقلیه | 63 |
100000 | 400000 | 300000 | | | حمل جنازه با وسایل نقلیه غیر مجاز | 64 |
100000 | 300000 | 200000 | | | خودداری از کناربردن وسیله نقلیه قابل حرکت که به علت تصادف منجر به خسارت یا نقص فنی و یا علل دیگر در سطح سوارهرو متوقف شده است | 65 |
100000 | 300000 | 200000 | | | عدم رعایت فاصله طولی و عرضی کافی قبل، حین و بعد از سبقت | 66 |
100000 | 300000 | 300000 | | | راه ندادن به وسیله نقلیه پشت سر برای سبقت | 67 |
100000 | 300000 | 300000 | | | عدم رعایت مقررات در گردشها | 68 |
200000 | 300000 | 200000 | | | نصب هر نوع علایم یا الصاق هر نوع نوشته، آگهی و تصاویر به بدنه خارجی وسایل نقلیه و قسمت درونی وسایل نقلیه عمومی مسافربری بدون داشتن مجوز لازم | 69 |
100000 | 300000 | 200000 | | | حرکت کمتر از سرعت مقرر در صورت نبودن مانع در معابری که حداقل سرعت برای آان تعیین شده است | 70 |
100000 | 300000 | 200000 | | | توقف وسایل نقلیه عمومی حمل مسافر و بار در خارج از ایستگاههای تعیین شده | 71 |
400000 | 1000000 | 800000 | | | استفاده از تلفنهمراه وسایر وسایل ارتباطی مشابه در حین رانندگی در سرعتکمتر از شصت کیلومتر بر ساعت | 72 |
100000 | 300000 | 200000 | | | پرتاب کردن یا ریختن ضایعات، زباله، اشیا، آب دهان و بینی و امثالهم از وسیله نقلیه به سطح معابر | 73 |
150000 | 450000 | 300000 | | | قصور در به کاربردن علایم ایمنی، هشدار دهنده حسب مورد در جلو، کنار و عقب وسیله نقلیه متوقف در سطح راهها برابر ضوابط مربوطه | 74 |
100000 | 300000 | 200000 | | | ریختن یا ریزشروغن، بنزین، نفت، گاز(گازوییل) و یا سایرمایعات آلوده و تخریبکننده دیگر درسطح راه | 75 |
100000 | 300000 | 200000 | | | توقف سایر وسایل نقلیه در ایستگاه وسایل نقلیه عمومی | 76 |
100000 | 300000 | 200000 | | | گردش به چپ یا به راست در محل ممنوع | 77 |
100000 | 300000 | 200000 | | | توقف وسایل نقلیه در سطح سواره رو راهها و محلهایی که شانه کناری وجود دارد. | 78 |
300000 | 300000 | 300000 | | | تغییر محل نصب پلاک وسیله نقلیه | 79 |
200000 | 300000 | 200000 | | | نداشتن وسایل ایمنی سالم و متناسب با فصل از قبیل زنجیر چرخ و یا لاستیک یخ شکن و یا نقص فنی برف پاک کن و بخاری | 80 |
100000 | 300000 | 200000 | | | حمل مسافر با وسایل نفلیه شخصی یا غیر مجاز | 81 |
0 | 200000 | 100000 | | | ورود و تردد وسایل نقلیه غیر مجاز در معابر، محدوهها ومناطقی که ممنوع اعلام شده است | 82 |
100000 | 300000 | 300000 | | | نداشتن و یا عدم به کارگیری سامانه تهویه مطبوع برای وسایل نقلیه عمومی مسافربری | 83 |
100000 | 300000 | 200000 | | | عدم رعایت مقررات مربوط به تابلوی ایست یا چراغ چشمک زن راهنمایی در تقاطعها و میادین | 84 |
100000 | 300000 | 200000 | | | توقف دوبله در معابر | 85 |
100000 | 400000 | 300000 | | | حرکت یا دنده عقب غیر ضروری در راهها | 86 |
200000 | 300000 | 300000 | | | حمل سرنشین توسط وسایل نقلیه کشاورزی و عمرانی | 87 |
150000 | 450000 | 300000 | | | توقف وسایل نقلیه در حاشیه راهها برای فروش کالا | 88 |
150000 | 450000 | 300000 | | | نداشتن آج مناسب در سطح اتکای لاستیک یا استفاده از لاستیکهای فرسوده | 89 |
150000 | 450000 | 300000 | | | رانندگی با وسیله نقلیه دود زا | 90 |
100000 | 300000 | 200000 | | | حمل اشیاء کثیف، آلوده و حیوانات یا هرگونه یاریکه موجب ناراحتی مسافران وسایل نقلیه عمومی میگردد | 91 |
600000 | 600000 | 600000 | | | عدم استفاده از کلاه ایمنی توسط راننده و سرنشین موتورسیکلت در حین رانندگی | 92 |
200000 | 600000 | 400000 | | | عدم استفاده از کمربند ایمنی توسط راننده یا سرنشینان وسیله نقلیه در حال حرکت (غیر از استثنائات قانونی) در آزاد راهها، بزرگرراهها و جادهها | 93 |
150000 | 450000 | 300000 | | | نداشتن بارنامه یا صورت وضعیت مسافری در وسایل نقلیه عمومی | 94 |
450000 | 450000 | 450000 | | | مغایرت مشخصات مسافر یا محموله یا صورت وضعیت یا بارنامه صادر شده یا استفاده مکرر از یک بارنامه یا صورت وضعیت | 95 |
300000 | 300000 | 300000 | | | عدم رعایت مسیرهای تعیین شده توسط رانندگان وسایل نقلیه ترانزیت | 96 |
100000 | 300000 | 200000 | | | سوارکردن مسافر بدون صدور بلیط در وسایل نقلیه مسافربری برای هر نفر | 97 |
100000 | 300000 | 0 | | | سوار کردن سرنشین اضافی به ازای هر نفر در وسایل نقلیه عمومی حمل مسافر در جادههای بین شهری و راههای روستایی | 98 |
100000 | 300000 | 200000 | | | استنکاف از قبول مسافر یا نرساندن مسافر به مقصد توسط رانندگان وسایل نقلیه عمومی | 99 |
0 | 300000 | 200000 | | | تعمیر یا شستشوی وسیله نقلیه در راههای عمومی | 100 |
100000 | 300000 | 200000 | | | هرنوع توقف که منجر به سد معبر و یا اختلال در عبور و مرور گردد | 101 |
100000 | 300000 | 200000 | | | عبور وسایل نقلیه از بین دستجات نظامی، انتظامی، دانش آموزان یا تشییع کنندگان یا دستجات عزاداری | 102 |
100000 | 300000 | 200000 | | | عدم توجه به هشدار و علایم وسایل نقلیه امدادی در حال ماموریت | 103 |
100000 | 300000 | 200000 | | | نداشتن تجهیزات پیش بینی شده در برگ بازبینی فنی سلامت وسایل نفلیه عمومی | 104 |
100000 | 300000 | 200000 | | | آموزش رانندگی در محلهای غیر مجاز | 105 |
100000 | 300000 | 200000 | | | عدم نصب پلاک با ابعاد بزرگتر در قسمت عقب وسایل نقلیه سنگین باربری و مسافربری | 106 |
100000 | 400000 | 300000 | | | توقف وسایل نقلیه در پیادهرو | 107 |
0 | 400000 | 300000 | | | سوار یا پیاده کردن مسافر درخارج از پایانههای مسافربری یا محلهای مجاز | 108 |
100000 | 400000 | 300000 | | | استفاده از لاستیکهای خارج از استاندارد وسیله نقلیه | 109 |
100000 | 300000 | 200000 | | | همراه نداشتن دفترچه و یا تجهیزات ثبت سرعت و ساعت در وسایل نقلیه عمومی | 110 |
100000 | 300000 | 200000 | | | همراه نداشتن گواهینامه رانندگی | 111 |
0 | 300000 | 200000 | | | همراه نداشتن پروانه تاکسیرانی یا اتوبوسرانی | 112 |
100000 | 400000 | 300000 | | | انجام سرویس مدارس بدون داشتن مجوز لازم یا با وسایل نقلیه غیرمجاز | 113 |
0 | 500000 | 300000 | | | استفاده از شیشته دودی به نحوی که راننده وسرنشین قابل تشخیص نباشند | 114 |
100000 | 300000 | 200000 | | | بیرون آوردن دست و یا هریک از اعضای بدن سرنشین از وسیله نقلیه در حال حرکت به جز موارد مندرج در مقررات توسط راننده | 115 |
100000 | 300000 | 300000 | | | نداشتن یا نقص چراغهای جلو، عقب، ترمز یا راهنمای وسیله نقلیه و یا تغییر رنگ چراغها | 116 |
300000 | 300000 | 300000 | | | عدمالصاق یا نصبعلامت ممیزه خودروهایدارای پلاکدولتی بر رویشیشه یا سایرقسمتهای تعیینشده | 117 |
100000 | 400000 | 300000 | | | عدم نصب یا عدم استفاده صحیح از تجهیزات الکترونیکی و غیر الکترونیکی مصوب کنترل سرعت و موقعیت وسایل نقلیه | 118 |
100000 | 300000 | 200000 | | | بازکردن درب وسیله نقلیه بدون رعایت احتیاط در حال حرکت و حین توقف و یا باز گذاشتن درب وسیله نقلیه در سمت سوارهرو | 119 |
100000 | 300000 | 300000 | | | حرکت با نور بالا در مواقعی که باید از نور پایین استفاده شود | 120 |
100000 | 300000 | 300000 | | | رانندگی با گواهینامه پس از پایان زمان اعتبار | 121 |
100000 | 400000 | 300000 | | | حمل بار غیرمتعارف یا اشیا با وسایل نقلیه غیر باربری به نحویکه قسمتی از آن از اطراف وسیله نقلیه خارج شود | 122 |
0 | 300000 | 150000 | | | عدم پرداخت عوارض مقرر در آزاد راهها | 123 |
100000 | 300000 | 200000 | | | بوق زدن در محلهای ممنوعه با بوقزدن غیر ضروری و مکرر | 124 |
100000 | 400000 | 300000 | | | تولید صدای نامتعارف یا ناهنجار از بوقهای شیپوری، لوله اگزور، سامانه صوتی یا بلندگوی منصوب در وسای نقلیه و امثالهم | 125 |
0 | 200000 | 150000 | | | عبور یا توقف در معابری که از طرف راهنمایی و رانندگی در ساعت معینی ممنوع اعلام میشود | 126 |
100000 | 200000 | 200000 | | | سوار کردن اطفال کمتر از دوازده سال در صندلی جلو اتومیبل | 127 |
0 | 200000 | 150000 | | | سوارکردنمسافر با داشتنمسافر قبلی توسط تاکسیهای تلفنی، دربست یا آژانسبدون اجازه مسافر قبلی | 128 |
100000 | 200000 | 200000 | | | خروج غیر مجاز تاکسی از محدوده تعیین شده | 129 |
100000 | 200000 | 200000 | | | همراه نداشتن بیمه نامه شخص ثالث | 130 |
100000 | 200000 | 200000 | | | همراه نداشتن برگ توزین در وسایل نقلیه حمل بار | 131 |
100000 | 200000 | 200000 | | | عدم توجه به علایم هشداردهنده در تقاطع راه با راه آهن | 132 |
100000 | 200000 | 200000 | | | همراه نداشتن کارت صحت و سلامت روحی و جسمی راننده وسیله نقلیه عمومی | 133 |
100000 | 200000 | 200000 | | | استفاده از لاستیک میخدار(یخ شکن) در مواقع غیر ضروری | 134 |
100000 | 200000 | 200000 | | | حرکت دادن غیرمجاز یا رها نمودن انواع حیوانات در راهها | 135 |
0 | 200000 | 100000 | | | توقف وسایل نقلیه در جهت مخالف حرکت وسایل نقلیه دیگر | 136 |
100000 | 200000 | 200000 | | | عدم رعایت مقررات ویژه عبور وسایل نقلیه کشاورزی و راه سازی در راهها | 137 |
100000 | 200000 | 200000 | | | عدم استفاده یا استفاده غلط از علایم با دست یا چراغ راهنمای وسایل نقلیه در مواقع لزوم | 138 |
100000 | 200000 | 200000 | | | پوشاندن تمام یا قسمتی از چراغهای جلو یا عقب وسیله نقلیه که باعث کاهش، تغییر یا شدت نور شود | 139 |
0 | 200000 | 200000 | | | عبور یا توقف وسایل نقلیه باربری سنگین (ظرفیت ناخالص شش و نیم تن به بالا) و اتوبوسهای برون شهری درمعبر شهری در ساعات غیر مجاز | 140 |
0 | 300000 | 200000 | | | حرکت در پوشش یا تعقیب وسایل نقلیه امدادی | 141 |
100000 | 200000 | 100000 | | | عدم استفاد از علایم هشدار دهنده وسایل نقلیه طویل، عمرانی، راهسازی و کشاورزی در راهها | 142 |
100000 | 200000 | 150000 | | | توقف در محل ممنوع(پارک ممنوع) | 143 |
0 | 200000 | 200000 | | | نداشتن تجهیزات و علایم مصوب برای خودروهای تاکسی، آژانس و سرویس مدارس | 144 |
300000 | 300000 | 300000 | | | نداشتن تجهیزات و علایم شناسایی واحتیاط در وسایل نقلیه مخصوص آموزش رانندگی | 145 |
100000 | 200000 | 200000 | | | خاموش بودن چراغ داخل وسایل نقلیه عمومی مسافربری در شب | 146 |
100000 | 200000 | 200000 | | | نصب آینههای غیر مجاز در داخل و خارج وسایل نقلیه مسافربری | 147 |
0 | 200000 | 200000 | | | حمل و درآغوش گرفتن حیوانات و یا سرگرم شدن با آنها در حین رانندگی | 148 |
50000 | 200000 | 100000 | | | همراه نداشتن کارت شناسایی وسیله نقلیه | 149 |
100000 | 400000 | 300000 | | | سوار و پیاده کردن مسافر یا سرنشین درمحلهای غیرمجاز یا به نحوی که موجب اختلال در عبور و مرور گردد | 150 |
0 | 200000 | 100000 | | | توقف وسایل نقلیه غیر مجاز در ایستگاه بارگیری و تخلیه بار | 151 |
200000 | 200000 | 200000 | | | عدم رعایت تقدم عبور عابر یا تجاوز یا توقف وسایل نقلیه درگذرگاه عابر پیاده | 152 |
100000 | 200000 | 200000 | | | توقف وسیله نقلیه با موتور روشن بدون حضور راننده در راهها | 153 |
100000 | 200000 | 200000 | | | خوردن، آشامیدن و استعمال دخانیات و امثال آن حین رانندگی | 154 |
100000 | 200000 | 200000 | | | عبور از روی لوله آب آتش نشانی در راهها | 155 |
50000 | 150000 | 100000 | | | باز گذاشتن درب صندوق عقب وسیله نقلیه در حال حرکت، نصب یا قرار دادن هر شیء که مانع دید عقب یا جلو راننده یا پلاک وسیله نقلیه شود. | 156 |
0 | 150000 | 100000 | | | سوار کردن سرنشین اضافی به ازای هر نفر در وسایل نقلیه عمومی حمل مسافر در شهر و حومه | 157 |
0 | 100000 | 50000 | | | نداشتن برچسب عوارض سالیانه شهرداری | 158 |
0 | 150000 | 100000 | | | پارک کردن تاکسی بدون حضور راننده در ایستگاههای تاکسی | 159 |
50000 | 150000 | 100000 | | | عدم استفاده از کمربند ایمنی توسط راننده یا سرنشینان وسیله نقلیه درحال حرکت( غیر استثنائات قانونی) در معابر شهری وروستایی | 160 |
50000 | 150000 | 100000 | | | عدم توقف درمواجه شدن با خودروهای سرویس مدارس به هنگام سوار و پیاده نمودن دانش آموزان | 161 |
50000 | 150000 | 100000 | | | سوار کردن سرنشین اضافه بر ظرفیت مجاز به ازای هر نفر در وسایل نقلیه شخصی | 162 |
50000 | 100000 | 50000 | | | همراه نداشتن گواهی یا برچسب معتبر معاینه فنی | 163 |
50000 | 100000 | 100000 | | | حمل سرنشین اضافی با موتورسیکلت به ازای هرنفر | 164 |
100000 | 100000 | 100000 | | | عدم توجه به اخطار و تذکر پلیس | 165 |
50000 | 100000 | 100000 | | | عدم استفاده از تاکسیمتر | 166 |
100000 | 100000 | 100000 | | | دست گرفتن موتورسیکلت سوار، دوچرخه سوار، اسکیت سوار، اسکوتر و نظایر آن به وسیله نقلیه در حال حرکت | 167 |
50000 | 100000 | 100000 | | | یدک کشی یا حمل بار غیر متعارف به وسیله موتورسیکلت یا دوچرخه | 168 |
30000 | 50000 | 50000 | | | حرکت دادن وسایل نقلیه دارای چرخ فلزی در راهها | 169 |
30000 | 50000 | 50000 | | | نداشتن تجهیزات ایمنی از قبیل رنگ یا بوق ، ترمز، چراغ یا چراغ عقب و نور تاب دوچرخه پایی | 170 |
30000 | 30000 | 30000 | | | عبور عابر پیاده از محلهای غیر مجاز سواره رو و همچنین از طول راههایی که دارای پیاده رو است | 171 |
0 | 0 | 0 | | | تجاوز از سرعت مجاز تا 10کیلومتردر ساعت | 172 |
0 | 0 | 0 | | | تجاوز از سرعت مجازبیش از 10 کیلو متردر ساعت | 173 |
0 | 0 | 0 | | | تجاوز از سرعت مجاز (بیش از 30 تا 50 لیلومتر بر ساعت) | 174 |
0 | 0 | 0 | | | تجاوز از سرعت مجاز (بیش از 50 لیلومتر بر ساعت) | 175 |
0 | 0 | 0 | | | رانندگی با وسیله نقلیه کثیف در سطح معابر (منطقه آزاد کیش) | 176 |
0 | 0 | 0 | | | عدم استفاده از لباس فرم در حین رانندگی با خودرو های عمومی (منطقه آزاد کیش) | 177 |
0 | 0 | 0 | | | استفاده از سیستم های تصویری در خودرو (منطقه آزاد کیش) | 178 |
0 | 0 | 0 | | | بیرون بردن دست از پنجره خودرو (منطقه آزاد کیش) | 179 |
0 | 0 | 0 | | | حرکت در پیست دوچرخه سواری (منطقه آزاد کیش) | 180 |
0 | 0 | 0 | | | رفتار نامناسب راننده با مسافر (منطقه آزاد کیش) | 181 |
0 | 0 | 0 | حداکثر نمره منفی | حداقل نمره منفی | استفاده از تلفن همراه یا وسایل ارتباطی مشابه در حین رانندگی در سرعت بالای 60 لیلومتر |
دریافت خلافی با استفاده از USSD
با شماره گیری #110* میتوانید موارد زیر را استعلام نماید.
- انواع استعلام
- پرداخت هزینه برخی خدمات
- اطلاع رسانی
- کارت هوشمند
- پیگیری مدارک ارسالی
چگونه خلافی خودرو را تلفنی دریافت کنیم؟
برای دریافت تلفنی خلافی خودرو فقط کافی است از منزل و یا محل کار خود با شماره تلفن ۸۸۲۸۸۸۸۸ تماس بگیرید و از میزان جرائم و تخلفات وسیله نقلیه خود مطلع شوید. در این روش امکان چاپ قبض وجود ندارد و شما باید اطلاعات مربوط به قبض را به طور کامل از طریق تلفن وارد نماید. استعلام خلافی با تلفن روش محبوبی نمی باشد، استفاده از اپلیکیشن های پرداخت و استعلام قبض محبوبیت بالایی دارند. چرا که برخی از این اپلیکیشن ها امکان گزارش ماهانه مقدار خلافی را دارند و با ارسال پیام کاربران را از میزان خلافی خودرو مطلع می نمایند.
برای پرداخت خلافی خودرو همواره نیاز به یک کارت عضو شتاب و رمز دوم و CVV است.
با توجه به وجود دوربین های ثبت خلافی خودرو در اکثر چهار راه ها و بزرگ راه های کشور همواره ممکن است بدون این که اطلاع داشته باشید خودرو شما جریمه گردد و در سابقه خلافی شما ثبت شود. بنابرین پیشنهاد می شود که همواره از سامانه استعلام خلافی ماشین و موتور سیکلیت در بازه های زمانی خاص استفاده نمایید تا از میزان جریمه خود مطلع گردید. توجه داشته باشید در صورت عدم پرداخت قبض جریمه در بازه زمانی تعیین شده توسط پلیس راهنمایی مبلغ جریمه دوبرابر خواهد شد.یکی از روش های دریافت پیامک تخلفات رانندگی استفاده از کدهای USSD است. با هر مدل گوشی که دارید بدون نیاز به اینترنت، میتوانید با شمارهگیری کد *۱۱۰# خلافی خودروی خود را دریافت و سپس پرداخت کنید.
بعد از وارد کردن کد ۳ رقمی وارد مرحله بعد میشوید. در مرحله بعد ۴ گزینه وجود دارد به نامهای ۱- پلیس +۱۰، ۲- خدمات راهور ۳- کلانتری و پاسگاه ۴- پلیس آگاهی که باید عدد ۲ یعنی گزینه خدمات راهور را وارد کنید.
پس از انتخاب گزینه ۲، منوی ۴ گزینه ای مربوط به خدمات پلیس راهور در صفحه گوشی پدیدار میشود که باید گزینه اول، یعنی استعلام خلافی خودرو را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه باید کد VIN که همان (شماره ۱۷ رقمی پشت کارت خودرو است که با IR شروع میشود) را وارد کنید. دقت کنید که حتما به زبان انگلیسی و حروف لاتین را به صورت بزرگ وارد کنید که دچار مشکل نشوید.
در این مرحله ۲ انتخاب دارید؛ اگر فقط مبلغ خلافی خودرو را میخواهید عدد ۱ را انتخاب کنید و مبلغ را مشاهده کنید. اگر شناسه قبض و شناسه پرداخت خلافی خودرویتان را میخواهید عدد ۲ را واردکنید. با داشتن این شناسهها میتوانید از طریق سایت اکثر بانک ها و یا دستگاه ATM خلافی خودروی خود را پرداخت کنید.
گرفتن خلافی ماشین با SMS یکی دیگر از روشهایی است که در هر زمان و مکانی میتوانید برای بررسی میزان جریمه خودرو استفاده نمایید. برای دریافت میزان جریمه کافی است کد هفده رقمی VIN موجود بر سند یا کارت ماشین را به شماره پیامک خلافی ماشین به شرح ذیل ارسال نمایید.
۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰
اس ام اس خلافی ماشین شامل شناسه قبض و شناسه پرداخت برای شما ارسال خواهد شد. میتوانید از اطلاعات موجود در اس ام اس خلافی ماشین برای پرداخت جریمه توسط یکی از بسترهای الکترونیکی (درگاه پرداخت اینترنتی ، دستگاه کارت خوان و کدهایUSSD ،…) اقدام نمایید.
استعلام خلافی و پرداخت خلافی در سایت راهور ۱۲۰
معروف ترین راهکار
استعلام خلافی خودرو آنلایناستفاده از سایت راهور 120 است. در سامانه پلیس راهور استعلام خلافی و پرداخت های شما بعد از ۷۲ ساعت در سامانه مرکزی پلیس راهور درج می گردد. این سامانه مشکلات فنی زیادی دارد و در اکثر مواقع به دلیل ترافیک بالای سایت قادر به ارائه پاسخگویی استعلام قبض خلافی و پرداخت قبض خلافی به کاربران نمی باشد. از دیگر امکانات سایت rahvar120.ir استعلام طرح ترافیکی و طرح زوج و فرد است . سایت راهور ۱۲۰ برای آی پی های خارج از کشور بسته است لذا اگر قصد استعلام خلافی خودرو از این سایت را دارید با آپی های داخل کشور و بدون VPN به سامانه پرداخت قبض خلافی مراجعه کنید. سایت راهور ۱۲۰ برای پلتفرم های مختلف منجمله گوشی موبایلو تبلت بهینه نمی باشد و کاربران در هنگام پراخت قبض با موبایل راحت نیستند. استعلام خلافی از سایت راهور به صورت آفلاین می باشد. این امر برای بالا بردن امنیت وبسایت راهنمایی رانندگی اتخاذ شده است. از امکانات سایت راهور دریافت شناسه قبض جریمه رانندگی است. از دیگر امکانات سایت پلیس راهور امکان پرداخت خلافی خودرو به صورت اقساط می باشد.
خلافی خودرو در تلگرام
البته روش های دیگر پرداخت خلافی خودرو نیز وجود دارد که محبوبیت چندانی ندارند از جمله میتوان به دریافت خلافی خودرو از طریق تلگرام اشاره کرد که با استفاده از روبات های خلافی پیاده سازی شده اند. در این روش کاربر نیازمند شناسه قبض و شناسه پرداخت خلافی می باشد و با توجه به فیلتر شدن تلگرام توصیه می گردد که از این روش برای مشاهده خلافی خودرو خود استفاده نکنید.
خلافی : نکته های پایانی که باید بدانیم.
اگر میزان خلافی شما بیشتر از یک میلیون تومان باشد حتما در اسرع وقت با مراجعه به سامانه خلافی قبضینو اقدام به پرداخت مبلغ جریمه قبض خلافی نمایید، چون برای جریمه بیشتر از یک میلیون امکان توقیف خودرو شما وجود دارد و در صورت توقیف خودرو باید علاوه بر جریمه خودرو هزینه ترخیص از پارکینگ را نیز پرداخت نمایید. برای آگهی از خلافی خود میتوانید از روش های مطرح شده خلافی در این پست استفاده نماید.
درصورتیکه از طریقهای کد های USSD و یا اس ام اس جریمه خود را پرداخت نمایید، مدتزمان چندروزهای طول میکشد تا این پرداخت در سیستم ثبت شود.
www.ghabzino.com/bills
اپلیکیشن های پرداخت خلافی:
در سایه گسترش تلفن های همراه هوشمند، استفاده از نرم افزار ها، فرایند استعلام و پرداخت جریمه رانندگی را بسیار راحت کرده اند. برای مثال پرداخت جریمه رانندگی با آپ و استعلام و پرداخت قبض قبضینو، مشاهده قبوض سکه و نرم افزار 733 از جمله معروف ترین اپلیکیشن های این حوزه می باشند. حتی برخی از این نرم افزار ها احتمال جریمه شدن در هر مسیر را بر حسب سوابق در اختیار راننده قرار می دهد و امکان مشاهده و خرید بیمه شخص ثالث ، امکان استعلام تصادفات رانندگی شامل: تاریخ ، علت ، نوع ، رنگ خودرو ، شهر،خدمات پلیس و جدول تعرفه های جرایم را فراهم می کنند.
مراحل ترخیص و استعلام خودرو توقیفی در پارکینگ راهور
اگر برای بار اول است که خودروی شما توسط نیروی انتظامی به پارکینگ خلافی منتقل شده، بهتر است کمی وقت گذاشته و مراحل ترخیص خودرو توقیفی و ترخیص خودرو تصادفی را مطالعه کنید تا حداقل کمتر دچار دردسر و تلف شدن زمان شوید. جدای از اینکه انتقال خودرو به پارکینگ توسط جرثقیلهای نیروی انتظامی همیشه دارای احتمال آسیب رسیدن به بدنه خودرو و سیستم تعلیق است، بیشتر ناراحتی مالکان، روند خارج کردن ازسامانه پارکینگ ناجا و پرداخت جریمه خلافی است.
برای استعلام میزان خلافی و مشاهده جریمه رانندگی به سامانه پرداخت جریمه خلافی مراجعه کنید.
در این مقاله فرآیند خارج کردن خودرو از پارکینگ و کارهایی که باید قبل و بعد از آن را انجام دهید شرح خواهیم داد. البته علاوه بر پارک در محلهای ممنوع دلایل دیگر همچون تخلفات رانندگی سنگین همانند سرعت بیش از حد مجاز، همراه نداشتن مدارک اصلی ماشین و گواهینامه، تصادف وعدمپرداخت جریمه خلافی ماشین و یا موتور سیکلیت ... نیز می تواند موجب توقیف خودرو و انتقال آن به پارکینگ راهور گردد. در هر حال برای استعلام خودرو و خارج کردن خودرو توقیف شده از پارکنیگ با کمترین دردسر حتما کارهای زیر را انجام دهید.
برای استعلام خودرو توقیفی تماس با پلیس ۱۱۰ و راهور برای اطمینان از انتقال به پارکینگ و همچنین پرسیدن نام و آدرس پارکینگی که خودرو به آن منتقل شدهآماده کردن مدارک ماشین شامل کارت ماشین، برگ سبز خودرو و بیمه نامه خودرو همراه با کپی آماده کردن مدارک شخصی شامل کارت ملی، شناسنامه و گواهینامه همراه با کپی بررسی واطمینان از پرداخت جریمههای رانندگی و آگاه بودن از ریز خلافی خودرو و چاپ قبض جریمه خلافی ماشین اقدام به ترخیض خودرو نماید.
- بررسی و اطمینان از پرداخت عوارض شهرداری خودرو
- تهیه وکالت نامه از مالک خودرو توقیفی در صورتی که خودرو به نام شما نیست (برای مثال خودرو به نام همسر شماست)
- مراجعه به پارکینگی که خودرو به آن منتقل شده و گرفتن برگه توقیف خودرو و برگه جریمه که معمولا به آن پیوست می شود.
- مراجعه به ستاد ترخیص راهور مربوطه در شهر
- پرداخت هزینههای مربوطه شامل هزینه جرثقیل و ... در ستاد ترخیص
- اخذ مجوز ترخیص خودرو توقیفی
- مراجعه به پارکنیگ برای تحویل ماشین توقیفی
- کنترل بدنه و سیستم تعلیق خودرو و اطمینان از آسیب ندیدن آن
- همراه داشتن بیمه شخص ثالث
ترخیص و استعلام پارکینگ از پلیس 110
خونسردی خود را حفظ کنید، عصبانی نشوید و با ۱۱۰ تماس بگیرید تا هم استعلام توقیف خودرو و هم آدرس پارکینگ خودرو توقیفی را پیدا کنید.
همیشه لحظهای که به محل پارک خودرو توقیفی می روید و متوجه می شوید که خودروتان سر جایش نیست، یکی از سخت ترین زمان هاست. در لحظه اول نگران می شوید که خودروی شما دزدیده شده و بعد که کمی اطراف را بررسی می کنید و چشمتان به تابلوی پارک ممنوع می افتد حدس میزنید که دست پلیس در کار است. برای اطلاع از جابه جایی اتوموبیل به پارکینگ پلیس بهترین کار این است که با ۱۱۰ تماس بگیرید و مطمئن شوید که خودرو به سرقت رفته یا توسط پلیس به پارکینگ منتقل شده. در صورتی که خودرو توقیف شده و به پارکینگ راهور منتقل شده بود، نام و آدرس پارکینگ را از اپراتور ۱۱۰ بپرسید. تنها راه استعلام پارکینگ راهور این می باشد.
آماده کردن مدارک خلافی ماشین توقیفی و مراجعه به پارکینگ راهور 120
پارکینگهای راهنمایی رانندگی و همچنین ستادهای ترخیص خلافی خودرو از ساعت ۷ صبح شروع به کار می کنند. برای اینکه کمتر وقتتان تلف شود و همچنین کمتر هزینه پارک در پارکینگ دهید، بهترین کار این است که فردای همان روز توقیف خودرو کار ترخیص خودرو را شروع کنید. ابتدا مدارک شخصی و مدارک خودرو را آماده کنید و از آنها یک نسخه کپی تهیه کنید. مهمترین مساله در آماده کردن این مدارک این است که برای ترخیص خودرو حضور خود مالک ضروری است و در صورتی که مالک نمی تواند به صورت حضوری به ستاد ترخیص خودرو توقیفی مراجعه کند، حتما باید وکالت نامه به یک فرد دیگر برای این کار اعطا کند. مدارک زیر برای ترخیص لازم است و حتما اصل و کپی آن را باید آماده کنید.
- شناسنامه مالک خودرو
- کارت ملی مالک ماشین
- گواهینامه
- کارت ملی وکیل (درصورتی که شخصی که ستاد ترخیص مراجعه می کند مالک نیست و وکالت نامه دارد)
- کارت ماشین توقیفی یا موتور سیکلت خاطی
- برگ سبز ماشین توقیفی
- بیمه نامه خودرو توقیفی
علاوه بر مدارک بالا لازم است تا با مراجعه به پارکینگ، برگه مربوط به توقیف خودرو و برگه جریمه که همراه با آن است را نیز دریافت کنید. به هنگام دریافت این برگهها از متصدی پارکینگ سوال کنید به کدام اداره ترخیص باید مراجعه کنید. البته در شهرستانها معمولا اداره های ترخیص در خود ساختمان مرکزی پلیس راهور قرار دارد اما در شهرهای بزرگ همچون تهران چند اداره ترخیص وجود دارد.
استعلام خلافی و جریمه رانندگی و واریز خلافی خودرو توقیفی
یکی دیگر از مدارک مورد نیاز برای ترخیص خودرو تهیه تاییده عدم خلافی است. برای این کار قبل از مراجعه به اداره ترخیص با مراجعه به یکی از دفاتر پلیس +10 اقدام به تهیه لیست خلافی ماشین کنید. هزینه پارکینگ ماشین توقیفی هم به پای شما است. اگر دارای خلافی بودید حتما باید اقدام به پرداخت خلافی خودرو کنید. به صورت اینترنتی می توانید از سامانه پرداخت خلافی رانندگی استفاده نماید یا به شعب بانک ملی مراجعه کنید. بعد از پرداخت لیست خلافی ماشین و یا اگر خلافی نداشتید از آن برگه نیز یک کپی تهیه کنید.
تسویه عوارض شهرداری خودرو جهت ترخیض ماشین تصادفی
علاوه بر تسویه خلافی خودرو و موتور سیکلت و جریمه رانندگی، باید عوارض مربوط به شهرداری خودرو را نیز پرداخت کنید. برای این کار می توانید به سایت www.cartax.ir مراجعه کنید.
مراجعه به اداره ترخیص خودرو خلافی
با همراه داشتن اصل و کپی مدارک می توانید به اداره ترخیص و مربوطه مراجعه کنید. در اداره ترخیص ابتدا یک برگه ترخیص به شما داده می شود تا اقدام به پر کردن آن بکنید. بعد از آن کلیه مراحل توسط اپراتور ها و کارکنان اداره ترخیص به شما شرح داده می شود. در نهایت در صورتی که مدارک مشکل نداشته باشند، با دریافت هزینه جرثقیل و پارکینگ نامه ترخصی صادر می گردد.
مراجعه به پارکینگ نیروی انتظامی برای تحویل گرفتن ماشین توقیف شده
با برگه ترخیص خلافی گرفته شده از اداره ترخص خودرو ، به پارکینگ نیروی انتظامی که خودرو در آن توقیف شده مراجعه کنید و خودرو خود را ترخیص نماید. حتما بدنه خودرو ترخیصی و سیستم تعلیق آن را کنترل کنید تا در حین انتقال خودرو به پارکینگ مشکل و آسیبی به آن وارد نشده باشد.در ضمن پس از ترخیض خودرو خود در همان روز دو باره در مکان های پارک ممنوع قرار ندهید. زیرا ممکن است در یک روز یک خودرو به دلیل عدم رعایت قوانین رانندگی چندین بار توقیف نمایند.
شاید یکی از دلایل توقیف ماشین شما جریمه بالای یک میلیون ریالی می باشد.
لازم به ذکر است که اگر مبلغ جریمه رانندگی شما بیشتر از یک میلیون تومان باشد، امکان توقیف خودرو شما توسط مامورین راهنمایی و رانندگی راهور وجود دارد. لذا همیشه اقدام به استعلام جریمه خودرو خود نماید. برای پرداخت قبض جریمه رانندگی میتوانید از سامانه پرداخت قبضینو استفاده کنید.
برای اطلاع از انتقال اتومبیل به پارکینگ پلیس راهو و استعلام خودرو توقیفی از طریق اس ام اس، اعداد شماره پلاک خودرو را به شماره ۳۰۰۰۵۳۵۳ ارسال کنید. برای نمونه شماره پلاک |ایران۲۲|۶۷۸ ج۱۷| را باید به این شکل بفرستید : ۱۷۶۷۸۲۲
در بعضی از تبلیغات غیر قانونی مدعی می شوند که میتواند مبلغ جریمه شما را پاک کنند. این افراد سود جو و با اغفال مردم سعی در کلاه برداری دارند. هرگز از راه های غیر قانونی برای تصفیه خلافی رانندگی خود اقدام ننماید. در صورت مشخص شدن این جرم، پیگرد قانونی دارد.
قریباً
تمام کسانی که حداقل یک بار اقدام به خرید و فروش خودرو نموده اند با دریافت خلافی
خودرو آشنایی دارند هم اکنون راهنمایی و رانندگی کشور چند روش برای استعلام خلافی خودرو
در نظر گرفته است که اکثر آنها به صورت الکترونیک می باشد و نیازی به مراجعه ی حضوری
چه برای دریافت برگه خلافی و چه به منظور پرداخت قبض جریمه نمی باشد. در گذشته برای
دریافت برگه خلافی خورو می بایست که به پلیس +10 و یا راهنمایی و رانندگی مراجعه می
کردید ولی هم اکنون می توانید به راحتی از طریق اینترنت برگه خلافی دریافت و میزان
جریمه را به صورت آنلاین پرداخت نمایید. برای آشنایی با روش های استعلام خلافی با ایپرداخت
قبضینو همراه باشید. روش اول: دریافت خلافی خودرو از طریق وبسایت راهور راهنمایی و
رانندگی کشور وبسایتی را برای استعلام خلافی خودرو در نظر گرفته است شما می توانید
با مراجعه به وبسایت پلیس راهور اقدام به دریافت برگه خلافی خودروی خود نمایید. طبق
اطلاعاتی که در صفحه استعلام این سایت درج شده است اطلاعاتی که در این سایت موجود می
باشد آفلاین می باشد و به سرورهای پلیس راهور متصل نمی باشد و به طور هفتگی بانک اطلاعاتی
این سایت آپدیت می شود. یکی از مهمترین دلایل آفلاین بودن این بخش تامین امنیت اطلاعات
سامانه پلیس راهور می باشد. پس از پرداخت مبلغ قبض جریمه پس از مدت 72 ساعت در سامانه
پلیس راهور درج خواهد شد که پس از آپدیت بع ماشین کارت ماشین وبسایت راهور وبسایت راهور روش دوم: دریافت
خلافی خودرو به صورت پیامکی برای این که بتوانید میزان خلافی خودروی خود را به صورت
پیامکی دریافت نمایید کافیست که کد 17 رقمی VIN را که بر روی سند و یا کارت ماشین درج شده است را به
یکی از شماره های زیر پیامک نمایید: شماره اول: 1101202020 شماره دوم: 110005151 شماره
سوم: 30005151 سپس میزان خلافی شما به همراه شناسه قبض و شناسه پرداخت برای شما ارسال
خواهد شد که با استفاده از آن می توانید قبض جریمه را پرداخت نمایید. برای پرداخت قبض
جریمه خودروی خود می توانید از وبسایت ایپرداخت قبضینو در بخش پرداخت قبض استفاده نمایید.
کد VIN روی سند خودرو کد VIN بر روی سند مالکیت کد VIN بر روی کارت خودرو کد VIN بر روی کارت ماشین روش سوم: دریافت خلافی خودرو با
مراجعه به دفتر پلیس +10 برای دریافت برگه خلافی به این روش می بایست که دفاتر پلیس
+10 مراجعه نمایید و با پرداخت مبلغ 27 هزار تومان به همراه تعرفه رسیدگی غیر حضوری
اجرائیات که ده هزار و پانصد تومان می باشد اقدام به استعلام خلافی نمایید و در صورتی
که خلافی شما بیش از 3 برگ باشد می بایست که برای هر برگ مبلغ دویست تومان پرداخت نمایید.
توجه داشته باشید که تنها رانندگانی می توانند از این روش استفاده نمایند که مجموع
خلافی خودروی آنها کمتر از یک میلیون تومان باشد و برای رانندگانی که جرایم رانندگی
آنها بیش از این مقدار می باشد می بایست که راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایند
http://www.rahvar120.ir/
https://ghabzino.com
دیدگاهتان را بنویسید